XML downloaden

eConnect transformeert XML-facturen automatisch van en naar verschillende standaarden en versies van standaarden. Welke XML-standaard je leverancier of klant gebruikt maakt niet uit, wij kunnen deze automatisch omzetten. Dit maakt de discussie over standaarden voor onze gebruikers overbodig.

Wist je dat je xml-bestanden vanaf het platform nu ook in verschillende formaten kunt downloaden? Klik hiervoor op de factuur, vervolgens op XML downloaden en selecteer hier in welk formaat je het bestand wil downloaden.