E-mailadres account wijzigen

E-mailadressen van een bestaand account wijzigen is mogelijk.

Stap 1:

Klik hiervoor op je naam rechtsboven zoals je hieronder ziet. Kies vervolgens voor de bovenste optie Bewerk Profiel.

Stap 2

De volgende pagina wordt geopend. Als je nog geen extra mailadressen hebt toegevoegd kies je voor Toevoegen zoals hieronder is aangegeven. Als je wel al extra mailadressen hebt toegevoegd, kies je voor Bewerken in het veld waar het extra mailadres staat.

Stap 3

Het extra e-mailadres kan worden ingevoerd door daarna te klikken op de groene knop. Je kunt ook meteen meerdere mailadressen toevoegen door te klikken op Meer toevoegen.

Stap 4

Er is nu een extra e-mail toegevoegd, activeer deze eerst. Klik hiervoor op de blauwe knop welke in de e-mail staat die is verstuurd naar het extra toegevoegde e-mailadres. Nadat je de extra e-mail hebt toegevoegd en geactiveerd is het mogelijk om de hoofd-e-mail te wijzigen. Klik hiervoor op de blauwe wijzigen-knop, zoals hieronder is te zien.

Stap 5

In de pop-up die nu verschijnt kies je welk mailadres je als primair e-mailadres wil hebben, klik daarna op update.

Je kunt er nu voor kiezen om een extra e-mailadres te verwijderen.
Klik op wijzig direct naast het vakje waar de extra e-mail die je wil verwijderen staat, en klik rechts van het e-mailadres dat je wil verwijderen op de prullenbak.