Waar vind ik inkomende facturen terug?

Facturen die verstuurd zijn naar de eigen organisatie kunnen worden teruggevonden in het Postvak IN op het platform.

Er is één Postvak IN per gebruiker bovenaan de pagina, en één per organisatie.look and feel

Tevens is er een Inkoopfactuur app in het Apps-menu waar alle facturen, waar je rechten op hebt, zichtbaar. Ook hier kun je makkelijk filteren. Bijvoorbeeld op organisatie, verzender, datum, etc.