Wat is mijn saldo en hoe is dat ontstaan?

Voor de verwerking van facturen worden transacties in rekening gebracht, conform onze prijslijst. Deze transacties worden van het saldo afgeboekt. Dit saldo kan handmatig of automatisch worden opgewaardeerdHet actuele saldo vind je rechtsboven in je scherm wanneer je kiest voor Mijn omgeving op de homepage.

Alle transacties worden opgeslagen in het transactieoverzicht. Deze zijn te raadplegen via Mijn omgeving > Transacties.

Omgeving - transacties

Het is mogelijk om het transactieoverzicht als CSV-bestand te downloaden. Klik op de drie blauwe puntjes naast de zoekbalk en klik op exporteer. Het aantal te downloaden regels is aan een maximum verbonden. Om het bestand kleiner te maken kan er ook een filter worden gemaakt.