Notificatie ontvangst via e-mail uitzetten

Notificatie ontvangst via e-mail

In het weekend van week 18 heeft er een nieuwe update plaats gevonden. Een nieuwe feature is dat er na het insturen van documenten via de mail, een e-mail terug wordt gestuurd met een overzicht van de verwerkte bijlagen. Per e-mail kunnen dit 50 documenten zijn, als je meerdere e-mails stuurt worden er meerdere e-mails terug gestuurd.

• Groen: Dit document wordt genegeerd, vaak een logo.
  • Blauw: Dit document wordt verwerkt, altijd een factuur, soms bestempeld als onbekend.
  • Rood: Dit document kan niet worden verwerkt, een factuur die niet verwerkt kan worden of een document met een onjuiste extensie.

Uitleg ingestuurde documenten Nederlands Uitleg ingestuurde documenten Engels

Wanneer het niet gewenst is om deze e-mails te ontvangen, kan dit uitgezet worden. Hiervoor ga je onder het menu Apps naar de Vertrouwde afzenders (Email receiver)-app.

Er wordt gestart in het dashboard zoals gebruikelijk bij de apps. Alle huidige e-mailadressen waarnaar gestuurd kan worden staan al zichtbaar in de weergave tab Alles onder Vertrouwde afzenders. Klik hier op de vertrouwde afzender indien je in wil stellen dat er géén e-mail wordt verstuurd.

Alle vertrouwde e-mails

Haal het vinkje weg bij Notificatie ontvangst via e-mail en er wordt geen e-mail gestuurd naar de gebruikers die lid zijn van de organisatie als een leverancier, die hier is vastgelegd, een factuur heeft ingestuurd.

Vertrouwde e-mail notificatie uitzetten