Koppelen met Yuki

Koppel Yuki aan eConnect om de inkoop- en verkoopfacturen automatisch af te leveren in de administratie. Om de koppeling tot stand te brengen, ga je naar ons platform en volg je de onderstaande stappen.

Stap 1 t/m 5: Verbindingsleutels maken in eConnect

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

Voor Yuki is er de mogelijkheid gemaakt om snel te verbinden. De inrichting in eConnect is daarom uitgebreid met de volgende stappen:

Stap 6

Na het volgen van de stappen 1 t/m 5 om de verbindingsleutels te maken klik je vervolgens op Snel Verbinden.

Stap 7

Een nieuw venster opent. Toets CTRL + V in en de keys worden automatisch gekopieerd.

Stap 8

Je komt nu in het scherm met Instellingen. Selecteer allereerst de administratie waarvoor je de facturen wilt gaan ophalen.

Stap 9

Selecteer vanaf welke datum je de facturen wilt ophalen.
Wil je geen Inkoopfacturen ophalen, dan kun je deze optie middels het schuifje uitzetten

Stap 10

Vul het e-mailadres in welke gekoppeld is aan de desbetreffende administratie in Yuki.
Dit is dus niet het e-mailadres wat gekoppeld is aan je eConnect-account

Stap 11

Vul (indien van toepassing) bij de verkoopfacturen de datum en het e-mailadres in.

Stap 12

Vink de melding aan en klik op Toepassen. De koppeling is nu gereed en live.

basecone-koppelen8

Wil je de instellingen later aanpassen? Dan kun je altijd teruggaan naar dit scherm via het eConnect-platform.