Instellen van te ontvangen alerts

Klik rechtsboven op je naam en ga naar Bewerk profiel

Omgeving instellen - profiel bewerken

Stel je voorkeuren in onder de kop E-mail mij de volgende activiteiten

Omgeving instellen - profiel

E-mail mij als:
er een nieuwe feed voor mij is
Deze optie verstuurt een e-mail bij elke Feed-verandering. Deze optie kan veel e-mail veroorzaken als er actief met documenten wordt gewerkt. Alle commentaar op documenten komen in de Feed.

er een nieuw document of nieuwe taak in mijn postvak komt
Deze optie
verstuurt een e-mail als er een nieuw document wordt ontvangen. Met uitzondering van de conversietaken.

ik een nieuwe uitnodiging of verzoek krijg
Uitnodigingen en verzoeken worden niet vaak verstuurd. Deze berichten komen ook binnen onder “Postvak IN  / Verzoeken”.

ik ben toegevoegd aan een groep geeft een e-mail als je bent toegevoegd tot een groep.

Voor de e-mails met als titel Afleverbevestiging zit de instelling in de app Vertrouwde e-mailafzender door de notificatie die aanstaat op het instuur-e-mailadres. De afleverbevestiging kan alleen op deze plek uit worden geschakeld.