Het maken van een filter in de weergaven

In alle weergaven van documenten zoals Postvak in/uit, alle apps, transactie overzichten, etc. kan worden gefilterd met specifieke zoektermen die ook kunnen worden opgeslagen voor later gebruik. Door op de filter te klikken:

Filter

Opent het scherm om een nieuwe filter weergave te maken. Door op de groene plus rechts onder te klikken wordt er een nieuwe filter weergave gestart.

Filter - weergaven

Aan de filter weergave die wordt gestart kan een naam worden gegeven, waarna er extra filters kunnen worden ingegeven zoals een datum bereik.

Filter - weergaven selectie

Voor transacties kan het nuttig zijn om ook de ‘Betaald voor’ filter te gebruiken om zo één klant eruit te kunnen filteren.

Filter - weergaven selectie betaald voor

Vervolgens kan op ‘Opslaan‘ en/of ‘Toepassen‘ worden geklikt om de filter weergave op te slaan en de resultaten te tonen. Als de filtering van toepassing is, dan wordt deze weergegeven voor het zoekvenster.

Filter - resultaat

De resultaten kunnen door op de drie puntjes te klikken ook worden geëxporteerd naar .csv. Waarna bijvoorbeeld verder gefilterd kan worden in een spreadsheet programma.

Filter - resultaat exporteren

Let op, er is een limiet op het aantal regels dat kan worden geëxporteerd. Deze is gesteld op 5.000. Mocht het resultaat groter zijn, dan dient het filter in eConnect te worden aangepast naar een smaller bereik.