Gebruikers toegang geven tot een organisatie

Om documenten te kunnen delen met andere eConnect gebruikers dien je eerst lid te zijn van een organisatie. Hieronder leggen we uit hoe je leden kunt toevoegen aan de organisatie.

Stap 1 – Selecteer de organisatie waaraan je leden wil toevoegen.

Ga op het eConnect-platform naar Organisaties en selecteer de organisatie waaraan je een lid wilt toevoegen.
Organisaties

Stap 2 – Open Leden

Klik in het scherm dat is geopend op de tab Leden.
Organisaties - leden

Stap 3 – Leden toevoegen

In het Leden-scherm klik je op de groene Plus rechts onderin het scherm. Deze optie is alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol Beheerder van de organisatie.
Plus

In het scherm dat opent kun je de leden die je wilt toevoegen selecteren. De keuze bestaat uit eigen gebruikers en gebruikers waarmee een relatie is aangegaan binnen een partnerschap.
Organisaties - lid toevoegen

Je kunt beginnen met typen van de naam die toegevoegd moet worden. Daarna kun je deze selecteren en verder gaan. (Voor nu zul je nog in het wit van het pop-up venster moeten klikken om op de knop Gedaan te kunnen klikken)

Gebruikers binnen de huidige omgeving zijn direct toegevoegd. Het nieuwe lid dat is uitgenodigd via een partnerschap krijgt in het Postvak IN een nieuw ‘organisatie X wil met je samenwerken’ verzoek. Het nieuwe lid moet deze accepteren voordat de gebruiker toegang heeft tot de organisaties.