Facturen verwerken in KING Software (voorheen iMuis)

Met deze instructie helpen we je op weg om de eerste facturen te verwerken in KING Software. Natuurlijk moet KING Software eerst gekoppeld zijn aan eConnect.

Vanaf versie 4.4.6 leest KING Software ook de eConnect verkoopfacturen in.

Stap 1 Controleer de rechten en licenties

In KING Software zijn functionaliteiten verborgen achter licenties. De eConnect-licentie kan gratis worden aangevraagd. Zodra een licentie beschikbaar is in KING Software is het vervolgens essentieel dat de gebruiker waarmee is ingelogd ook rechten heeft om deze module te gebruiken.

Als de instellingen goed staan ziet het menu er als volgt uit:

Stap 2 Start de applicatie UBL cloud

In de tweede tab komen de eConnect-facturen. KING Software haalt automatisch de nieuwe facturen op. Raadpleeg de help functie van KING Software voor meer informatie over de verwerking.