Facturen versturen vanuit Accept

Verzenden verkoopfacturen

Start facturatie en roep de factuur op welke u wil verzenden. Controleer of in de TAB Factuuradres het juiste e-mail adres is opgenomen!

Het e-mail adres kunt u op de debiteuren kaart invoeren bij Eigenschappen.

Mocht dit echter niet zo zijn klik dan op ‘Laten afwijken van debiteur” en voer  het adres in.

Neem in de factuur GEEN lege regels op. Dit kan het aanlever proces verstoren!

Tenslotte gaan we de factuur verzenden. Druk rechts onderaan op de knop Uitvoer. We komen nu in het onderstaande scherm. Hier selecteren we eFactuur en dan eConnect bericht.

Beantwoord de onderstaande vraag met Ja.

En type hierna VERZENDEN in

De factuur zal nu naar eConnect worden verzonden.

Als alles goed is gegaan dan kunt u later – in het tabblad Extra onderaan de factuur – de Aflever-ID terugvinden. Contoleer de Status van het bericht door op de knop Status ophalen/bijwerken te klikken!

Uiteraard kunt u de factuur ook volgen door in te loggen op het eConnect-portaal.