Exact Globe koppelen met eConnect

Hieronder leggen we uit hoe je de koppeling met Exact Globe tot stand brengt om inkoopfacturen te verwerken.

1. Softwarekoppeling: Exact Online

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in Exact Globe

Als de laatste update van Exact Globe (update 413) is geïnstalleerd kan er worden gekoppeld met eConnect.

Hiervoor is het nodig een ‘Digitale brievenbus’ te hebben bij Exact. De digitale brievenbus van Exact Online zit bij de Exact Globe prijs in. De digitale brievenbus wordt automatisch aangemaakt als er wordt ingelogd op exactonline.everbinding.nl met de inloggegevens van Exact Online. Mocht het automatisch aanmaken niet slagen, dan kan er ook handmatig een Digitale brievenbus worden aangemaakt. Let op, gebruik het volgende e-mailadres:
<kvk-nummer>@facturen.everbinding.nl
Bij het automatisch aanmaken van de Digitale brievenbus wordt dit e-mailadres aangemaakt.

Dit e-mailadres moet worden ingevuld in Exact Globe in de stamgegevens van de betreffende administratie. Deze is te vinden in de Systeem > Instellingen > Administratie-instellingen.

Voer achter Digitale brievenbus het e-mailadres in.

Als er facturen klaarstaan in de Digitale brievenbus, dan komen deze in het inkoopboek te staan. Het aantal facturen wordt getoond in het inkoopboek. Deze worden ingelezen nadat er op de knop Actualiseren is geklikt.