eConnect transactietegoed opwaarderen

Het transactietegoed is te vinden onder Mijn omgeving (alleen beschikbaar voor de beheerder(s) van een omgeving), elke organisatie in deze omgeving maakt gebruik van dit tegoed. Het actuele saldo wordt rechtsboven weergegeven. Wanneer je transactiesaldo op ons platform op is, stellen wij je daar via e-mail van op de hoogte. Je ontvangt een verzoek tot opwaarderen.

Handmatige opwaardering

Ga naar Mijn omgeving en klik vervolgens op de groene button Betalen en opwaarderen. In het venster dat verschijnt kan een bedrag worden gekozen of vrij worden ingegeven. Dit tegoed wordt als Prepaid tegoed bijgeschreven op het platform, restitutie is niet mogelijk. Zie hiervoor punt 5.4 in onze algemene voorwaarden.

opwaardering saldo

Indien je ervoor kiest het saldo op te hogen via iDeal, is na betaling het saldo direct opgewaardeerd. Een andere mogelijkheid is opwaardering door middel van een factuur. Deze factuur is direct beschikbaar in het Postvak In van de gekozen organisatie*, ook op deze manier wordt het saldo direct opgewaardeerd.

Automatische opwaardering

Er kan ook een automatische opwaardering worden ingesteld. Dit kan door in Mijn omgeving te klikken op Bewerken. Let op: dit kun je alleen uitvoeren als beheerder van de omgeving.

De automatische opwaardering vindt plaats op het moment dat het gemiddelde verbruik per dag van de afgelopen 100 dagen niet genoeg is om de volgende 20 dagen te overbruggen.

automatische opwaardering

De opwaardering stuurt automatisch een factuur naar de gekozen organisatie, deze factuur komt in het Postvak-in van de gekozen organisatie op het platform. Bij het ingeven kan ook een eigen ordernummer worden ingegeven, mocht de administratie op basis van orders worden uitgevoerd.

*Afhankelijk van de instellingen van het gebruikersprofiel, ontvang je een e-mail die je op de hoogte brengt dat er een nieuwe factuur klaar staat in het Postvak-in van de organisatie. Die is op het platform te raadplegen, middels de link in de e-mail ga je direct naar de factuur.