Dashboards uitgelegd

Wil je in één oogopslag een overzicht krijgen van de belangrijkste prestatie-indicatoren die relevant zijn voor een bepaald doel of bedrijfsproces binnen uw organisatie. Dit is mogelijk met de verschillende dashboards die eConnect heeft. Met ons grafische gebruikersinterface is het mogelijk om eenvoudig te zien naar wie facturen zijn verzonden en van wie deze ontvangen zijn. Dit is overigens ook makkelijk te filteren op een specifiek periode. Om dit te doen dien je op een app naar keuze aan de linker kant van je scherm te klikken. We beginnen hier bijvoorbeeld met het verkoopfactuur app. Nadat je op de verkoopfactuur app drukt begin je automatisch in het Dashboard van de Verkoopfacturen. Hierin zie je hoeveel en in welke maand je verkoopfacturen hebt gestuurd. Als je nog geen facturen hebt gestuurd dan zal dit leeg zijn.

Verkoopfactuur app

Zoals je hieronder ziet, is het dashboard van de verkoopfactuur app voorzien van een grafiek met de factuuromzet waarin te zien is hoeveel facturen verstuurd zijn en naar wie. Ook heb je een Diagram met daarin een Track & Trace van de statussen van elk factuur.

Het is ook mogelijk om op datum te filteren indien dat gewenst is. Klik daarvoor rechts bovenin op het blauwe trechtertje. Dan kan je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden.

Inkoopfactuur app

Voor de app inkoopfacturen is er uiteraard ook een Dashboard. Wanneer je op de app klikt dan zie je deze zoals hieronder. Standaard krijg je meerdere cirkel diagrammen te zien waarop de verschillende statussen te zien zijn. Ook hier kan er gefilterd worden op datum.

Conversietaak

Als laatste heb je ook de conversietaak waar een dashboard ervoor aanwezig is. Wanneer je deze app opent dan komt die ook tevoorschijn zoals hieronder. Standaard krijg je hier vier cirkel diagram met de documenttype en de verschillende statussen van de conversietaak.